Name day

p, 2018/07/20 - 22:47, Illés
 

Nőnek lenni jó 2017

Megosztás

A Biyovis Angel, már második éve támogatja egyik fő szponzorként a „Nőnek lenni jó!” konferenciát, ahol a rendezvény, kéz a kézben jár a jótékonysággal.

A jótékonyság ezúttal is fontos vonulata volt a rendezvénynek: a támogatói jegyekből befolyt bevételből az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítványt, azaz a KECSAP-ot segítik a szervezők 370 000 forinttal, valamint 100 ezer forinttal hozzájárulnak Dr. Jakkel Anna következő afrikai utazásához.

Emellett, Dr. Jakkel Anna doktornő gyűjtést szervez, az afrikai rászoruló gyerekeknek. „Adjuk vissza afrikai gyerekek " szemevilágát" mottóval a már nem használt szemüvegeinkkel.
Mi is leadtuk a fiók mélyén lapuló szemüvegeinket, ahogy nagyon sok kecskeméti konferencia résztvevő is.
Csodálatos példa arra, hogy milyen az, amikor egy nemes kezdeményezés nem csupán nyitott fülekre, hanem nyitott szívekre talál!

Erika Csatos a főszervező külön köszönetet mondott Tibai Eszternek és Csipszer Jánosnak az B.I.P.Írisz rizikófaktor mérésekért.

„Köszönöm, hogy Paksról eljöttetek hozzánk és az Írisz diagnosztikai mérésetekkel gazdagítottátok rendezvényünk programját! Remélem, hogy a felmérésének kapcsán sok-sok hölgy választja most a prevenciót, hogy minél tovább őrizze meg az egészségét!”