Name day

p, 2018/07/20 - 22:48, Illés
 

Ukrajnai továbbkézés

Megosztás

Beszámoló az Ukrán továbbképzésről
Egy csodálatos három napos szórakozással összekötött képzést tartottunk az Ukrán Solva üdülő városában, ahol 80 vezető üzleti partnerünk volt jelen. A programon belül bemutatásra kerültek a következő negyed év új üzleti és értékesítési stratégiái.  Bemutatásra került az új lágy lézer program termék családja, továbbá a világ első személyes vitamin szint ellenőrző készüléke a Vitastiq Family és az új Herba Gold All-in krémünk is. A teljes képzés csúcspontja az All-in krém gyakorlati bemutatója volt egy mester kozmetikus vezetésével ahol több mint 30 női üzleti partnerünkön végezték el a mindössze 5 perces terápiát, amit követően látványos változást értek el.

A három nap alatt nem csak dolgoztunk, természetesen számos szabadidős program és lehetőség biztosította a jókedvet, a kiváló őszi időben gombásztunk a Kárpátokban, kieresztettük a gőzt a helyi wellness központban, továbbá nagyszerű bor-sajtkóstolással összekötött vacsorák voltak, majd szombat este fergeteges hajnalig tartó mulatozás.
Mindenki rengeteg új tudással és erővel tért haza újabb kitűzött üzleti célokkal. A következő ilyen továbbképzés Februárban várható.