Name day

p, 2018/07/20 - 22:39, Illés
 

Jogi nyilatkozat

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, SZERZŐI JOGOK
(www.biyoviskarrier.hu)
 
A weboldal tulajdonosa és üzemeltetője:

Biyovis Hungary Kft.
6000 Kecskemét, Kossuth tér 5. 1/3.
06-76-506270

 
AZ OLDAL FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEI:

Jelen weboldalt a Biyovis Hungary Kft. üzemelteti. A weboldal használatával Ön elfogadja a Felhasználási feltételeket.
A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a weboldal használatára, a weboldalon található kommunikációra vonatkozóan a magyar jog az irányadó.
Jelen Felhasználási feltételeket a Biyovis Hungary Kft. külön értesítés nélkül bármikor módosíthatja.
Amennyiben nem fogadja el a weboldalra vonatkozó Felhasználási feltételeket, úgy kérjük ne használja ezt a weboldalt.

 
NEM SZEMÉLYES JELLEGŰ ADATOK AUTOMATIKUS GYŰJTÉSE:

A weboldal látogatóiról nem személyes jellegű adatok automatikusan gyűjthetők. (pl.: a weboldal látogatásának ideje, a látogató által használt böngésző típusa, a weboldalon eltöltött idő, a látogató földrajzi helye, stb.) Az automatikusan gyűjtött adatok alapján a weboldal látogatójának személye nem azonosítható. Az automatikusan gyűjtött adatok statisztikai célokat szolgálnak és hozzájárulnak a weboldal felhasználóbarát fejlesztéséhez.

 
KOCKÁZAT, FELELŐSSÉG:

A weboldal látogatója a weboldalt a saját felelősségére használja. A weboldal üzemeltetője nem garantálja, hogy a weboldal hibáktól, vírusoktól mentes.

 
SZELLEMI TULAJDON, SZERZŐI JOGOK:

A weboldal üzemeltetőjének előzetes, írásbeli hozzájárulása nélkül a weboldal tartalma nem másolható.
A weboldallal kapcsolatos és a weboldalon található szellemi tulajdonhoz fűződő jog tulajdonosa a weboldal üzemeltetője, illetve a weboldal üzemeltetője által felsorolt szakértők.
A weboldalról letölthető tájékoztatók, információs anyagok kizárólag változatlan formában, pontos forrásmegjelöléssel használhatók fel.
 

A weboldalon található információk aktualitásáért, pontosságáért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget, azok kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, nem tekinthetők reklámnak.
Az információk jellegét tekintve, azok nem tekinthetők egészségügyi tanácsadásnak.

Egészségügyi kérdésekben, kérjük a weboldal látogatóját, hogy kérje ki a megfelelő szakképesítéssel rendelkező egészségügyi szakember, természetgyógyász véleményét, javaslatát.