Name day

k, 2018/05/22 - 14:05, Júlia, Rita
 

Pénteki Kávészünet

Hogy támogatni tudjuk, üzleti partnereinket munkájuk során, bevezetünk egy újabb rendszert, melyet már év végén megterveztünk.

Ez nem más, mint a pénteki Kávészünet -  Minden pénteken egy aktuális, üzleti témát dolgozunk fel és hírlevélben szöveges vagy videó üzenet formájában megküldjük számotokra. Az egész valójában 10- 15 percet vesz el az idődből, de ebben a 15 percben több olyan információt is megtudhatsz, ami újabb lendületet ad a következő 1 hétre.

Minden egyes ilyen csomagban egy sor olyan érdekességet, praktikát és technikát közlünk, melyek segíteni fogják a Biyovisel kapcsolatos üzleti céljaid elérését. Ezen felül beszélgetéseket, riportokat is tartalmaz Biyovises ÜP partnerekkel, akik elmondják, hogy Ők hogyan szervezik az üzletüket és látják el a vásárlói körüket. Így rengeteg olyan technikát, módszert is megismerhetsz amit ha alkalmazol nálad is hasonló sikereket fog eredményezni. Egyben arra is van lehetőség és kérünk is rá , hogy kérdéseket küldj be vagy témákat amiről hallani vagy olvasni szeretnél ezen hírlevelekben és segítségedre volna. A kérdéseket vagy témákat küld el az info@biyovis.hu e-mail címre.

Ide kattintva találod a 2017-es Kávészünet felvételeit:
http://biyoviskarrier.hu/kepzes/2017/penteki-kaveszunet

4. Kávészünet - Fejlesztések, újdonságok

3. Kávészünet - Történések

2. Kávészünet - Vitastiq

1. Kávészünet - Üdvözlünk mindenkit 2018-ban