Name day

k, 2018/05/22 - 14:04, Júlia, Rita
 

Szakmai Nap 2016.03.19.

2016. március 19-én, a tavasz beköszöntével zajlott a Biyovis Szakmai napja, amely most is, mint mindig, különleges volt!

A jelenlévők információt kaphattak orvosi megközelítésben a pH, azaz a sav-bázis szerepéről, fontosságáról, betegség kialakulásokról valamint a rejtélyes OPR értékről,
amelyről egyre több szó esik, valamint az egyik legelemibb és legtöbbet használt ízesítőről: a sóról.

A Szakmai nap az egyik legfontosabb alkalom arra is, hogy bemutassuk a legújabb termékeket, amelyeket a hálózat igényeire vezetünk be.
Az egyik bemutatott új termék az Extra Gránátalma ital, amelyről sok tapasztalat is született már, többet tesztelték szakértőink közül és a pozitív visszajelzések alapján bevezetésre is került a Biyovis termék palettájába. (előadás videó indítása)
Másik termék, a VEvis a vesék egészségéért került bevezetésre, amely május 2-től szintén kapható!(előadás videó indítása)

A harmadik előadás Hatvani Galina által a természetgyógyászat felöli megközelítést hozta számunkra, amely nem csak érdekes, hanem azonnal használható tudást is adott a jelenlévőknek.
Meglepő tapasztalatokról számolt be Galina, amely a gyomorsav szerepét nem csak az emésztéshez társította. Felhívta a figyelmet azokra a betegségekre, amelyek könnyedén kikerülhetőek, megelőzhetőek figyelmességgel és a Biyovis termékek használatával. (előadás videó indítása)

Az előadások anyagait már most el lehet érni a biyoviskarrier.hu oldalon, valamint Munkatársaink egyéni véleményeit is megtekintheted!

A Biyovis már több mint 20 éves tapasztalatot, több mint 5000 tagot és több mint 1.000.000 eladott terméket tud felmutatni, amelynek TE is részese vagy.

Küldetésünk: Egy tudatos magyar társadalom kiépítésének elősegítése, mely magszabadul a pénzügyi adósságaitól és egy jobb életminőséget teremt magának, mint az egészsége és mint az életének pénzügyi területén. Mindehhez, a Biyovis tudást, eszközt, termékeket biztosítva és megfelelő tudatossággal támogatva a küldetést.
Mindezt úgy téve, hogy Biyovis tagjainak életminősége ugrásszerűen javuljon.

Találkozzunk a legközelebbi rendezvényen is!

A Szakmai Nap fotóit feltöltöttük a Galériába! IDE KATTINTVA azonnal megtekinthetőek!

A Szakmai Nap előadásainak diavetítését a Letölthető anyagok között megtalálod, a Szakmai diavetítések ⇒ Szakmai Nap almenüben.
IDE KATTINTVA azonnal megtekinthetőek a feltöltött dokumentumok.