Name day

k, 2018/05/22 - 14:06, Júlia, Rita
 

Szakmai Nap 2016.09.17.

Szakmai nap 2016. 09. 17.
 
Férfi és Nő egészsége nem csak egy érdekes téma, hanem egy komoly kérdéskör, amely a Biyovis szakmai napján került kibontásra.
A megközelítés kicsit másképp volt, mint máskor.

Hatvani Galina előadásában olyan érdekességek is terítékre kerültek, amelyek a hagyományos megközelítésekben fel sem merülnek.
Hormonrendszerek szerepei, funkciói és legfőképp, hogyan azonosíthatóak a problémák és milyen megoldási lehetőségek vannak ma már. Hormon mirigyek kölcsönhatása, szerepük és eredményük mit mutathat, valamint a meddőség, amely ma már egyre jellemzőbb. Ezen felül bevált praktikákat, azonnal használható tanácsokat és férfi – női tanácsokat adott a jelenlévőknek, akik nagyra értékelték az elhangzott információkat.

A munkatársak bemutattak saját és hálózati tapasztalataikat, Gégény Zsuzsa, Érné Ilona, Jendt Edit, Német Mária, Harsányi Gábor, Árpádföldi Zsuzsanna, Endrődi Éva, Kerepesi Ilona, Kónya Árpád.
Farkas Erika két előadásban is bemutatta az új termékeket, információkat és a tesztek tapasztalatait, így minden jelenlévő megismerhette, miként és hogyan alkalmazhatóak a termékek és milyen lehetőséget adnak számunkra a gyakorlatban.

A napi program lehetőséget adott arra is, hogy szünetekben és ebéd alkalmával munkatársak aktívan kicseréljék tapasztalataikat, megbeszéljék az élet apróbb, nagyobb eseteit.

A Biyovis, mint minden szakmai napon értéket, tudást és lehetőséget ad munkatársainak, érdeklődőinek, ezzel is segítve a tudatos megoldás keresést a mindennapokban.

Legyél TE is része ennek a tudásnak, keresd a www.biyoviskarrier.hu/biyovistv oldalon az elkészült videó anyagokat.
A Szakmai napon készült fotókat megtekintheted a Galériánkban, ide kattintva.

 

 

 

 

CsatolmányMéret
szakmai_nap_anyaga_2016_09_17.pdf5.18 MB