Name day

k, 2018/05/22 - 14:03, Júlia, Rita
 

Üzleti Fórum 2016.01.16.

2015. december 12-én új képzési rendszer indult el, amely Üzleti Fórum néven került bevezetésre és kizárólag üzleti kérdésekkel foglalkozik. Az Üzleti Fórum lényege, hogy akik a pénzkereseti lehetőséget akarják elérni a Biyovisnél, azok ezt gyorsított úton meg is találják.

A decemberi alkalom volt az alapozás, irány megadása, valamint a 2016-os tervezés.
A következő, a 2016. január 16-i Üzleti Fórum célja volt, hogy a Biyovist mint üzletet mutassa be.
A Munkatársak visszajelzéseiből ez a cél teljesült.

Nézzük a részleteket:

A Biyovis mint üzlet került bemutatásra: a háttér, működés, a szolgáltatás és legfőképp az érték, amit a Biyovis hordoz.

A Biyovis kiemelt erősségeiről is beszélt Farkas Attila, a 20 éves tapasztalatról, Biyovis termékeinek előnyeiről és Biyovis működését mutatta be folyamat ábrákon.
Valamint szó volt a Biyovis Egészség Koncepciójáról, amely segítséget ad a hosszú távú megoldásokra, amelyet a  Biyovis termékek támogatnak. Többszörösen ellenőrzött és klinikailag tesztelt alapanyagokból készülnek, a kontrollált gyártási folyamatok a megbízhatóságot adják, a hatóanyagok standardizáltak, a termékek összetevői szinergén hatás miatt magas eredményeket adnak.
Az egészségügyi célok kitűzését támogatja a Biyovis Írisz Program (B.I.P.) valamint a biorezonanciális felmérések.

A Biyovis előnyei mellett a Biyovis mint vállalkozás is „terítéken” volt, azaz: Hogyan és miben ad számodra a Biyovis hátteret, amelyet nap, mint nap használhatsz?

Az új biyoviskarrier oldal is bemutatásra került, amely végleges változata február elejére készül el, addig is béta változatban mindenki számára elérhető.

A Biyovis nem csak a termékek, hanem az üzleti eredményekre is nagy hangsúlyt fektet, olyan módszert ad minden Üzleti Partner kezébe amellyel 7 lépésben és 21 nap alatt az új munkatársat sikeresen el tudja indítani.
A jelenlévők ezt a tudást és használatot megismerték, amely már mindenki számára elérhető a www.biyoviskarrier.hu oldalon a Képzés menüpontban.

A 7 lépésben való elindítást a Start csomagok és itt található levelek is segítik, így egy teljes, könnyen követhető folyamatot ad mindenki kezébe, aki valódi eredményeket szeretne elérni, hatékonyan!

Legyél TE is sikeres Üzleti Partner, használd a 20 év tapasztalatával elkészített Start csomagokat és a 7 lépés programját!

Találkozzunk legközelebb is!

Az Üzleti Fórum előadásainak anyagait megtalálod alul, a Csatolmányokban.

Az Üzleti Fórumon készült fotókat feltöltöttük a Galériába! IDE KATTINTVA azonnal megtekinthetőek!

Az Üzleti fórum előadásainak diavetítését a Letölthető anyagok között megtalálod, a Szakmai diavetítések/ Üzleti fórum almenüben.
IDE KATTINTVA azonnal megtekinthetőek a feltöltött dokumentumok.