Name day

sze, 2018/12/12 - 10:55, Gabriella
 

elsavasodás

Elsavasodás

A táplálkozás következtében elfogyasztott élelmiszerek jelentősen befolyásolják vérünk pH értékét.

Amennyiben túl sok savképző ételt fogysztunk el, szervezetünk savasodásnak indul. Ebben az esetben védekezésként a savak olyan helyre raktározódnak, ahol átmenetileg a legkisebb károsodást okozzák. Ilyenkor a kötőszövetek a test saját savraktáraivá válnak. Megjelennek az elsavasodás kezdeti jelei: a fejfájás, alvászavarok, emésztési problémák, betegségekre való fogékonyság és az egyre növekvő súlyfelesleg. Az immundszerünk védekezőképessége fokozatosan csökken, felgyorsul az öregedés folyamata, bőrproblémák jelennek meg, és olyan súlyos betegségek alakulhatnak ki, mint a reuma, köszvény, a cukorbetegség vagy a szívinfarktus.

​A következő termékekben lévő hatóanyagok hatással lehetnek a panaszokra:
 

Kép Cím Kód Kategória
Alka-Line cseppek B 515 Étrend- kiegészítők, vitaminok