Name day

p, 2018/07/20 - 22:43, Illés
 

Csatlakoztatási kihívás


Legyen a Tiéd a legdinamikusabban fejlődő ÜP értékesítő hálózat!
Minden hónapban díjazzuk azon Üzleti Partner vezetőt, aki az adott hónapban a legtöbb új, magyar Üzleti Partnert csatlakoztatja!
Az adott hónapban a legtöbb új, magyar ÜP-t regisztráló vezető a Biyovis vállalkozásának sikerességét támogató, fejlődését segítő eszközöket fog kapni elismerésként.

A Csatlakoztatási Kihívás Programban való részvétel feltételei:
-    adott hónapban aktív (100 pont személyes forgalom) Üzleti Partner
-    magyar hálózat tagja (szlovák hálózati tagok is)
-    írásos jelentkezés leadása az info@biyovis.hu e-mail címen (program megnevezése, Üzleti Partner neve, Üzleti Partner regisztrációs száma)
-    adott hónapban minimum 3 új Üzleti Partnert regisztrált Üzleti Partner
(a minimum 3 új Üzleti Partnert közvetlen lábon kell regisztrálni)

Jelentkezés: Az info@biyovis.hu email címre kell a jelentkezést leadni a pályázó nevével, regisztrációs számával; a Csatlakoztatási kihívás jeligével.
A sikerprogramra történő jelentkezésről e-mailben küldünk visszaigazolást.

Kiegészítés: Ha az adott hónapban nincs olyan Üzleti Partner, aki 3-nál több új Üzleti Partnert regisztrált közvetlen lábon, úgy az adott hónapban a sikerprogramban Üzleti Partner nem kerül díjazásra.
Ha az adott hónapban több Üzleti Partner is azonos számú (3-nál több) új Üzleti Partnert regisztrált közvetlen lábon (pl.: adott hónapban két Üzleti Partner is teljesítette a feltételeket /vagyis a legtöbb új Üzleti Partnert regisztrálta/ és mindkét Üzleti Partner 5-5 új Üzleti Partnert regisztrált közvetlen lábon) úgy ezen Üzleti Partnerek mindegyik jogosult díjazásra.