Name day

p, 2018/07/20 - 22:42, Illés
 

Elő-Farsang 2016.

Varázslatos program a Biyovis-szel Veszprémben!

Velünk utaztak:

  • Csipszer János
  • Tibai Eszter
  • Szrimacz Attila
  • Szrimacz Attiláné
  • Sprencz Ernő
  • Magyaródiné Anikó
  • Érné Ilona
  • Jendt Edit

A Sikernek sokak szerint finom íze van, az Őszi promócióban jelentkezők ezt kóstolták meg február első hétvégéjén Veszprémben!

A kétnapos kirándulás tartalmas programokban bővelkedett, megérkezés és a szállás elfoglalása után Veszprém nevezetességeit helyi idegenvezetőnk segítségével ismertük meg, ahol nem csak a szokott látnivalókat, hanem pletykákat és érdekességeket is kaptunk a város történelméről.

Ezt követően Malomkert Sörházban landoltunk, ahol helyben főzött söröket kóstoltunk és fenséges ebédünket fogyasztottuk.
Innen a Hotel Historia wellness részébe vette a csapat az irányt ahol mindenki kipihente a fáradalmait.
Az esti program rövid buszozással kezdődött a Tornai pincészet felé, ahol Somlóhegy híres borait kóstoltunk és hozzá méltó vacsorát fogyasztottunk, itt Csipszer János játékával sokat nevettünk.
Az este tovább folytatódott a szállodában, előkerültek az otthonról hozott nedűk és kémcsőből került kóstolásra a hazai, meg más finomságok

Másnap wellness-szel kezdődött a reggel, bőséges reggeli és gyors indulást követően Tihany, Apátság, Balaton, volt aki az Apátságban kapott Balázs áldást, majd forralt bor vagy forró tea után Füreden a Tagore sétányon néztük a még tiszta Balatont közelről, majd ebédet a sétányon lévő étteremben töltöttük és kellemes beszélgetés, finom ételek után a csapat haza indult.

Mindenki a visszajelzés alapján jól érezte magát, mindenki több ilyen alkalmat szeretne ahol a csapat közösen van jelen, jól érzi magát és a szakmai és magán eszmecserékre van lehetőség.

Gratulálunk az Őszi promóció utazó csapatának!

Fotókat megnézheted a Galériában, ide kattintva!

Itt a lehetőség, hogy nyaralási programot is Biyovis keretei között tervezzétek, érdemes nevezni a Nyaralj Nyertesként programba, hogy szeptemberben, melegben, Biyovis csapatban pihend ki magad, izgalmas programokkal!
Nyaralásra fel!
A sikerprogram feltételeit ide kattintva olvashatod el!