Name day

h, 2018/07/16 - 00:44, Valter
 

Nyaralj nyertesként

A kemény és eredményes munkát követően a Biyovis vendégeként egy 7 napos pihenésen készülhetsz fel az újabb sikerekre!
Teljes ellátással, szuper élményekkel egy közös nyaralás napjai alatt…

A Biyovis a 2016-os évre célul tűzte ki, hogy kiemelten támogatja azon Üzleti Partnereket, akik aktívan hozzá járulnak a Biyovis és ezzel együtt a saját vállalkozásuk fejlődéshez.
Feladatod egy új, dinamikus Üzleti Partner részleg kiépítése 2016 első félévében. Ezzel jövedelmed megtöbbszörözését és stabilizálását is eléred.

Ki nyerheti meg az ajándék nyaralást?
(az itt leírt feltételek mindegyike maradéktalanul teljesítendő)
- a sikerprogram teljes időszaka alatt minden hónapban 100 pont személyes forgalom teljesítése
- a sikerprogram teljes időszaka alatt minimum 14 új Üzleti Partner regisztráció közvetlen lábon (javasolt egyenletes elosztásban a sikerprogram 7 hónapja alatt havi 2 új Üzleti Partner regisztráció)
- a sikerprogram teljes időszaka alatt összesen minimum 35 000 pontforgalom (a sikerprogram teljes időszakát figyelembe véve), melybe az alsóhálózatban keletkezett pontforgalom az alábbiak szerint számítódik bele:
• a sikerprogram időszaka alatt (2016. 01. 01-től 2016. 07.31-ig) közvetlen lábon regisztrált új Üzleti Partnerek összpontszáma 100%-ban számítódik bele
• a sikerprogram időszakát megelőzően (2016. 01.01-nél korábban), korábban, közvetlen lábon regisztrált Üzleti Partnerek összpontszáma 50%-ban számítódik bele
• amennyiben a sikerprogramra jelentkező alsóhálózatában más Üzleti Partner is jelentkezik jelen sikerprogramra, abban az esetben ezen Üzleti Partner összpontszáma 50%-ban számítódik bele:
- a sikerprogram időszaka alatt regisztrált (2016. 01. 01. és 2016. 07. 31. között) új Üzleti Partner összpontszáma esetén 50%-ban számítódik bele (a sikerprogramra történő jelentkezését követően)
- a sikerprogram időszakát (2016. 01. 01-nél korábban) megelőzően regisztrált Üzleti Partner esetén 25%-ban számítódik bele.
- Amennyiben az alsóhálózatból jelentkezett Üzleti Partner a sikerprogram feltételeit nem teljesíti és nyilatkozatban lemond arról a jogosultságról, hogy a hiányzó pontokat/szinteket a meghatározott feltételek alapján kiegészítse, úgy ezen Üzleti Partner összpontszáma az eredeti feltételek szerint számítódik bele /új Üzleti Partner esetén 100%, a sikerprogramot megelőzően regisztrált Üzleti Partner esetén 50%/
- a sikerprogram időszaka alatt (2016. 01. 01. és 2016. 07. 31. között) közvetlen lábon regisztrált új Üzleti Partnerek közül legalább kettőnek a sikerprogram időszaka alatt el kell érnie az aktuális Marketing Terv és Üzleti Szabályzat szerinti 12%-os szintet.

Jelentkezés: Az info@biyovis.hu email címre kell a jelentkezést leadni a pályázó nevével, regisztrációs számával; a Nyaralj nyertesként jeligével.
A sikerprogramra történő jelentkezésről e-mailben küldünk visszaigazolást.

Amennyiben valaki a sikerprogram teljesítésétől függetlenül szeretne részt venni, vagy a sikerprogram feltételei nem kerültek maradéktalanul teljesítésre, úgy lehetőség nyílik a hiányzó pontokat/ szinteket teljesíteni vagy a részvételi díjat befizetni.
Részletek az irányelvben.