Name day

p, 2018/08/17 - 19:28, Jácint
 

Vitastiq sikerprogram

Egy program, ami neked szól!
 
Támogatói programot hirdetünk a Vitastiq értékesítő Üzleti Partnereink részére.
A november 1. és január 31. közötti időszakban az értékesített Vitastiq darabszámok alapján, a program végén értékes ajándékok kerülnek kiosztásra, amennyiben a lenti feltételek egyike teljesítésre kerül.
A Támogatói program kiértékelése február első hetében történik, az eredményről a résztvevők e-mailben kapnak értesítést.
 
Támogatói:
Amennyiben a november 1. és január 31. közötti időszakban 5 db Vitastiq készüléket értékesítesz, egy turmixgép tulajdonosa lehetsz.

A fénykép csak illusztráció.
 

Amennyiben a november 1. és január 31. közötti időszakban 10 db Vitastiq készüléket értékesítesz, a szájzuhany méltó kiegészítője lesz a Herba Gold fogápoló családnak otthonodban.

A fénykép csak illusztráció.
 

Amennyiben a november 1. és január 31. közötti időszakban 15 db Vitastiq készüléket értékesítesz, Tavaszleső wellness hétvégén pihenheted ki a munka fáradalmait pároddal.

A fénykép csak illusztráció.

Amennyiben a november 1. és január 31. közötti időszakban 20 db Vitastiq készüléket értékesítesz, ajándékod egy Lavazza-EP-Mini kávéautomata 100 db kapszulával …hogy friss kávéval induljon a napod!
Lavazza-EP-Mini- kávéautomata + 100 kapszula

A fénykép csak illusztráció.